Naujienos

„Sveika, vasara, Baltupiuose 2022″

Jau įsibėgėjo vasaros dienos stovykla „Sveika, vasara, Baltupiuose 2022″, organizuojama Baltupių progimnazijoje. Mokiniai įtraukti į kūrybinę, lavinamąją, emocinę – pažintinę veiklą, gerina savo fizinę sveikatą, susipažįsta su šalies gamtiniais bei kultūriniais objektais, istorija.

Stovyklautojai kasdien sportuoja, šoka, žaidžia mokykloje. Vaikai vyksta į pažintines edukacines ekskursijas Vilniuje bei Molėtų ir Anykščių rajone, lankėsi kino teatre, taip pat turės įdomų susitikimą su pilno paklusnumo testą išlaikiusiu šunimi. Jo šeimininkas suteiks vaikams žinių apie šunis, mokys tinkamai reaguoti į šuns elgesį įvairiose situacijose, rūpintis gyvūnais ir augti atsakingais šunų savininkais. Su vaikais žais, bet kartu ir edukuos Visuomenės sveikatos specialistė Karolina. Vyks „Linksmosios pėdutės“, „Švarių rankų detektyvas“, judriosios mankštos ir kiti sveikatinimo užsiėmimai. Karštą vasaros popietę su darbų mokytoja Jolanta stovyklautojai gamins gaivius vasaros desertus.

Stovykloje dalyvauja 27 1-4 klasių mokiniai. Stovykla finansuojama Vilniaus miesto savivaldybės lėšomis. Vadovaujantis Vilniaus miesto savivaldybės Vaikų vasaros poilsio programų konkurso koordinavimo darbo grupės 2022 m. birželio 7 d. posėdžio protokolu Nr. A27–183/22 (2.1.213-BEU) skirta 3000 eurų stovyklos veikloms vykdyti.