Pamokų laikas birželio 1 ir 4 dienomis


Birželio 1 d., penktadienį, ir birželio 4 d., pirmadienį, pamokos trumpinamos 10 minučių:

1 pamoka 8.00 – 8.35
Pertrauka 10 min.
2 pamoka 8.45 – 9.20
Pertrauka 10 min.
3 pamoka 9.30 – 10.05
Pertrauka 20 min.
4 pamoka 10.25 – 11.00
Pertrauka 20 min.
5 pamoka 11.20 – 11.55
Pertrauka 10 min.
6 pamoka 12.05 – 12.40
Pertrauka 10 min.
7 pamoka 12.50 – 13.25